Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Κ. Νούσιου με εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Μυρμιδόνες»

Κωστής Νούσιος: «Υποχρέωση και καθήκον μας η στήριξη των ΑμεΑ»
nousios mirmidones

 

Κωστής Νούσιος: «Υποχρέωση και καθήκον μας η στήριξη των ΑμεΑ»

Συνάντηση με εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Μυρμιδόνες», είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο προπονητής κ. Σάκης Ζώης, το μέλος του ΔΣ Βησσαρίων Ζησόπουλος και ο Πρωταθλητής ΑΜΕΑ κ. Αθανάσιος Αγγέλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι του Συλλόγου αναφέρθηκαν στα ζητήματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν ζητώντας τη συνδρομή της Περιφέρειας για την εξεύρεση λύσεων. Μεταξύ άλλων επισήμαναν ότι σκοπός του Συλλόγου είναι η βελτίωση της ζωής της αθλητών ΑμεΑ, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών και άλλων μελών και φορέων της κοινωνίας.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος αρχικά συνεχάρη όλους όσους στηρίζουν δράσεις και προσπάθειες με στόχο την ενθάρρυνση της συμμετοχής των ΑμεΑ σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα μέσω προγραμμάτων τις δομές ΑΜΕΑ σε όλη την Περιφέρεια και επενδύει στη διεύρυνση τους προκειμένου να συμβάλλει στην περαιτέρω ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτό «αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μας» και πρόσθεσε:

«Συναντήσεις όπως η σημερινή, πέρα από τη γνώση που μεταφέρουν δεν αναδεικνύουν απλώς, αλλά συμβάλλουν  στην ανάδειξη των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία»




Total
0
Shares
Previous Article
katalipsi larisa

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίου στη Λάρισα

Next Article
laiki vivliothiki

Συνάντηση Δημάρχου Καρδίτσας με το Δ.Σ. της Λαϊκής Βιβλιοθήκης «Αθηνά»