Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Γεωργίου Πατούλη με την “Πανθεσσαλική Στέγη”

panuessaliki stegi patoulis

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Η “Πανθεσσαλική Στέγη” αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δρ.Στέφανο Γ. Κούτρα,τον Γ. Γραμματέα κ Λάζαρο Καραούλη και την υπ.Δημοσίων Σχέσεων κα Τατιάνα Κόγια συναντήθηκε τη Δευτέρα 7/10 με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γεώργιο Πατούλη.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων για την 138η Επέτειο Απελευθέρωσης της Θεσσαλίας που διοργανώνουμε με αποκορύφωμα την Κεντρική επετειακή εκδήλωση την 1η Δεκεμβρίου. Μετά από αναλυτική παράθεση των δράσεων της Ομοσπονδίας ζήτησε την αρωγή της Περιφέρειας και την από κοινού υλοποίηση των δράσεων.

Ο κ.Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δράση της Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει όλες τις δράσεις που αναδεικνύουν την ιστορία της Πατρίδας μας.

Δήλωσε δε ότι θα προσπαθήσει να παραστεί στην όλες τις εκδηλώσεις και σίγουρα θα είναι παρών στη Κεντρική εκδήλωση. Ξεχωριστή συνάντηση είχαμε και με το νέο Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ.Γιάννη Σελίμη ο οποίος κατάγεται από τα Βραγκιανά Αργιθέας.

Σε ανάμνηση της συνάντησης ο Πρόεδρος Δρ.Στέφανος Κούτρας δώρισε και στους δύο το Εγκυκλοπαιδικό βιογραφικό λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας του Αντώνη Αντωνίου. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και εγκαινίασε ουσιαστική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με την “Πανθεσσαλική Στέγη.

Με Εκτίμηση,

Για το Δ.Σ της Πανθεσσαλικής Στέγης

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δρ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ                                ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ

 

IMG 20191007 201947

IMG 20191007 201939

 




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos Vrixeles

Η Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της και στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο στους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Next Article
kairos 3

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται αντικυκλώνας στην Ελλάδα – Φέρνει καλοκαίρι μέχρι… τα τέλη Οκτωβρίου