Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Γ. Βρούτση –Α. Σκόνδρα για ΕΦΚΑ αγροτών

asimina broutshs111

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στους κόλπους των αγροτών από τη φήμη που διέρρευσε ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα οι ασφαλιστικές εισφορές τους στον ΕΦΚΑ, η  Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, η οποία κατά κόρον ασχολείται με τα  αγροτικά ζητήματα συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και του μετέφερε το κλίμα και την ανησυχία των αγροτών της Καρδίτσας.

Μετά τη συνάντηση η κ. Σκόνδρα δήλωσε:

 «Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την ανησυχία των αγροτών και δεν σας κρύβω ότι δέχθηκα και εγώ πολλά τηλεφωνήματα από συντοπίτες μου αγρότες και εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ότι  δεν πρέπει να επηρεάζονται από κακόβουλες φήμες που κάποιοι διασπείρουν, πιθανώς, τεχνιέντως και επί σκοπού.

Οι αγρότες μας να έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και δείχνοντας λίγη υπομονή, άμεσα θα ενημερωθούν αναλυτικά και αρμοδίως από τις ανακοινώσεις στις οποίες θα προβεί ο αρμόδιος Υπουργός κ. Βρούτσης.

Ο πρωτογενής τομέας είναι πυλώνας ανάπτυξης και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, η οποία είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη μεσαία τάξη και να δώσει ευκαιρίες σε όλους να ανασυγκροτηθούν, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να παράξουν νέο πλούτο που έχει ανάγκη η χώρα μας»

 

asimina broutshs




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos mitsitakis

Τι πρότεινε ο Αγοραστός και είδε με… καλό μάτι ο Μητσοτάκης;

Next Article
asimina Skondra neadimokratia slide

Συγχαρητήρια της Ασημίνας Σκόνδρα στον Στέφανο Τσιτσιπά