Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση «γιγάντων» Παναγιώτη Φασούλα – Ευθύμη Ρεντζιά με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο

Συνάντηση «γιγάντων» Παναγιώτη Φασούλα – Ευθύμη Ρεντζιά με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο

Συνάντηση «γιγάντων» Παναγιώτη Φασούλα – Ευθύμη Ρεντζιά με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο

Την ευκαιρία να υποδεχθεί και να συνομιλήσει με καταξιωμένες αθλητικές προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο «ζωντανός θρύλος» της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκε με τον κ. Νούσιο, συνοδευόμενος από το διεθνή βετεράνο αθλητή Ευθύμη Ρεντζιά, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Κώστα Νικάκη και τον συνεργάτη κ. Κωνσταντίνο Κώτση, με κύριο αντικείμενο της συζήτησης την προοπτική και αναβάθμιση του αθλήματος.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης που διεκδικεί τη νέα διοίκηση στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για όσα ζητήματα απασχολούν το Ελληνικό μπάσκετ και για τον τρόπο με τον οποίο διασυνδέεται η τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά την προώθηση του αθλήματος και τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων και την αξιοποίηση των υποδομών.

Από την πλευρά του, ο κ. Νούσιος επισήμανε την αλληλένδετη σχέση του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Όπως τόνισε, η διαδρομή των κυρίων Φασούλα και Ρεντζιά στην πολιτική και αθλητική σκηνή της χώρας επιβεβαιώνει τη θέληση για προσφορά στα κοινά και την τεχνογνωσία προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ.

Στη συνάντηση αναδείχθηκαν θέματα, όπως είναι η βιωσιμότητα των σωματείων, η οικονομική ευμάρεια, η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός της ΕΟΚ.

Εξάλλου, κοινή συνισταμένη των κ.κ. Φασούλα – Ρεντζιά με τον κ. Νούσιο αποτελεί η πορεία τους στο αθλητικό και πολιτικό γίγνεσθαι, με τον πρ. Βουλευτή – πρ. Δήμαρχο Πειραιά και τον πρ. Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας να θυμίζουν στη συζήτησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας στιγμές τους από την ενεργό δράση, ο οποίος έχει υπηρετήσει συλλόγους της περιοχής όπως ο Γ.Σ. Καρδίτσας, η Αναγέννηση, η Ιτέα και ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
silipsi drapeti astynomia

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες και κατάστημα

Next Article
oksia

Απολογισμός ΔΣ Λαογρ. Αρχ. Πολ. Οξυάς «ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ»

Related Posts