Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ

pindos thessaloniki 1

 Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να διερευνηθούν οι δυνατότητες Ανάπτυξης Κοινών Δράσεων μεταξύ των Μελών του Δικτύου και της Πολυτεχνικής Σχολής, για την Χρηματοδότηση Έργων από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Κονδύλια.

 Εκ μέρους της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ παραβρέθηκαν ο κοσμήτορας κ. Υάκινθος Κυριάκος, ο πρώην κοσμήτορας και συντονιστής των Δικτύων κ. Κατσιφαράκης Κων/νος και οι καθηγητές Μάλλιος Ζήσης, Τομκακίδης Κων/νος, Καρανικόλας Νικόλας, Στεφανίδου Μαρία, Ρακαδάκη Μαρία, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαγεωργίου Μαριλένα καθώς και ο καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Αλεξίου Σεραφείμ.

 Εκ μέρους του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και δήμαρχος Αργιθέας Στεργίου Ανδρέας, ο αντιπρόεδρος και δήμαρχος Αγράφων Καρδαμπίκης Αλέξανδρος, ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Νάνος Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του δήμου Μετεώρων Νικολογιάννης Σπύρος, ο αντιδήμαρχος Αργιθέας Γραμμένος Κων/νος, ο συντονιστής του ΔΙΚΤΥΟΥ Γκρέκος Χρήστος και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Λίμνης Πλαστήρα Μπράντζος Βασίλειος.

 Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Γεωργία Πετρίδου, προϊσταμένη της Δ/νσης Μονάδας οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του ΑΠΘ, η οποία ανέλυσε τη μεθοδολογία διαχείρισης των κονδυλίων για έρευνα του ΑΠΘ καθώς και τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης των μελών του ΔΙΚΤΥΟΥ.

 Αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος και δόθηκαν πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα των αιρετών σε σχέση κυρίως με τους τρόπους που μπορούν να έχουν την υποστήριξη της Πολυτεχνικής Σχολής σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος προγραμματίστηκε η επόμενη συνάντηση για τις αρχές του 2022.

pindos thessaloniki 2

pindos thessalonik




Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Αίτημα προς Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καρδίτσας Σπ. Λάππα για παρέμβαση στη Βουλή για Ασφαλτόστρωση Δρόμου Ρογκίων Βραγκιανών Αχελώου!

Next Article
Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση

Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση

Related Posts