Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση ΕΑΣΥ Καρδίτσας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Αλεξάκη

Συνάντηση ΕΑΣΥ Καρδίτσας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Αλεξάκη

Συνάντηση ΕΑΣΥ Καρδίτσας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Αλεξάκη

Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΚΗ Μιλτιάδη, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 09 Μαρτίου 2023 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο.

Η αντιπροσωπεία του σωματείου μας, καλωσόρισε εκ μέρους των συναδέλφων μας το νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε να έχει υγεία, διαύγεια και δύναμη ώστε να μπορεί να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει σε όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση που το Αρχηγείο και η Ελληνική πολιτεία του εμπιστεύτηκαν, κοινοποιώντας παράλληλα την πρόθεση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου να σταθεί αρωγός σ αυτή του την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα στο σύνολο των Υπηρεσιών και του ένστολου προσωπικού του Νομού μας.

Ο κ. Ταξίαρχος αφού μας ευχαρίστησε για την επίσκεψη μας στο γραφείο του, εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου λόγω της πρόσφατης τραγωδίας των Τεμπών και της ξαφνικής απώλειας του συναδέλφου μας λίγες μέρες πριν, μας δήλωσε την πρόθεσή του να σταθεί από τη θέση του κοντά στους πολίτες του Νομού μας και δίπλα στους συναδέλφους μας, συνεργαζόμενος με όλους εκείνους που οι καταστάσεις επιβάλλουν, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια που ο ίδιος θα ηγείται του ένστολου προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των συναδέλφων μας θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε, να προωθούμε και να επιδιώκουμε τη σταδιακή επίλυση όλων των προβλημάτων που μας κοινοποιούνται, καλώντας παράλληλα όλους τους θεσμικούς και Υπηρεσιακούς φορείς να συστρατευτούν μαζί μας για αποτελεσματικότερη διαφύλαξη της ισονομίας, της ισότητας και των εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν μέσα από τους αγώνες του ένστολου προσωπικού.




Total
0
Shares
Previous Article
kannavi agios panteleimonas

Κατασχέθηκαν 8256 γραμμάρια κάνναβης σε περιοχή της Αθήνας

Next Article
Timotheos Eftymiadis 1

Συνάντηση του Νίκου Ευθυμιάδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο