Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Δημήτρη Παπακώστα με Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Συνάντηση Δημήτρη Παπακώστα με Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Συνάντηση Δημήτρη Παπακώστα με Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Τηρώντας τα πρωτόκολλα και όλα τα μέτρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/9, συνάντηση μας με τον φίλο Υπουργό Δικαιοσύνης & Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, στο Υπουργικό γραφείο της Μεσογείων.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του, ο Υπουργός διέθεσε χρόνο για μια ‘εφόλης της ύλης’ ανταλλαγή απόψεων [Τοπικά θέματα – Πανδημίας – Δικαιοσύνης].

• Ο Κ. Τσιάρας επαναβεβαίωσε όσα είπε, προ ημερών, για τη θετική πορεία του δίκαιου αιτήματος, αυτού της Ασφαλτόστρωσης του δρόμου “Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας – Ρόγκια- όρια Ευρυτανίας” – 6 χλμ, που θα συνδέσει τον ενιαίο χώρο των Αγράφων/Θεσσαλικών – Ευρυτανικών.

• Είναι σε τακτική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Τοπικό Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο, οι οποίοι είναι και οι καθύλην αρμόδιοι.

Του τονίσαμε: “Οι Δημότες περιμένουν σύντομα τα ευχάριστα τελικά νέα!”

• Θέσαμε και το θέμα της επικαιροποίησης του προϋπολογισμού της οριστικής μελέτης – μετά και την ολοκλήρωση των Περιβαλλοντικών – για το δρόμο ‘Αργύρι Αχελώου – Όρια Αιτωλοακαρνανίας (5 χλμ)’.
Ώστε η ισχυρή Περιφέρεια Θεσσαλίας να αποκτήσει παντού, σε όλες τις Διαπεριφερειακές συνδέσεις άσφαλτος, ασφαλής προσβασιμότητα!

• Δήλωσε ότι με επιμέλεια του Τοπικού Αντιπεριφερειάρχη και ΔΤΕ Καρδίτσας, όπως έγινε πρόσφατα για το οδικό τμήμα Ρογκίων, θα γίνει και στη δεύτερη αυτή Διαπεριφερειακή σύνδεση.

• Εξέφρασε την ανησυχία του για την έξαρση της Πανδημίας, τονίζοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων που λαμβάνει η Πολιτεία με τη γνώμη των Ειδικών.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε:

“Στο Ισραήλ …νέο γενικό lockdown….Η Ελλάδα τα έχει πάει πολύ καλά, χάρι στην υπευθυνότητα και συνειδητή πειθαρχία των πολιτών και τις ορθές πολιτικές “…

• Μιλήσαμε για το έμφραγμα που προκαλείται στο χώρο των Δικαστηρίων εξαιτίας των δίωρων αποχών των Δικαστικών Υπαλλήλων…
Τους κινδύνους για Δικαστές- Δικηγόρους – Πολίτες λόγω συνωστισμού…

* Θυμήθηκαμε τα καλά χρόνια, χωρίς μάσκες και … αποστάσεις, τα παραδοσιακά πανηγύρια και τα….”κλάματα” στις όχθες Αχελώου ποταμού, στο ομώνυμο Φεστιβάλ, την Ολυμπιακή χρονιά του 2004!!!

* Μαζί μας και ο στενός συνεργάτης του Υπουργού, Αργιθεάτης Νομικός, Κώστας Μακρυγιάννης (από Φουντωτό Ανατολικής).

Δημήτρης Παπακώστας




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos Likourentzos

Συνάντηση του Βουλευτή Γ. Κωτσού και Βουλευτών της Ν.Δ. με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Next Article
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καρδίτσας για την έλευση του Ιανού - Οδηγίες πολιτικής προστασίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καρδίτσας για την έλευση του Ιανού - Οδηγίες πολιτικής προστασίας