Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων με Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Mamakos Theoxaris 1

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων με Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Την επίσπευση των διαδικασιών για την καταβολή των αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις της Λάρισας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel έθεσε, μεταξύ άλλων, ως κυρίαρχο προβληματισμό και αιτούμενο της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ.Χάρη Θεοχάρη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ.Θεοχάρη στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στη Λάρισα, όπου και είχε σύσκεψη με τη διοίκηση του φορέα, σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Παράλληλα, ο κ.Μαμάκος έθεσε και το ζήτημα της παροχής έκτακτων ενισχύσεων, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα διάθεσης αυτών των πόρων για τις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την καταστροφική θεομηνία.

«Με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής μας, καθώς οι πληγές που επέφερε η καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel παραμένουν ανοιχτές στην τοπική οικονομία. Απαιτούνται συνέργειες, κοινός σχεδιασμός και βηματισμός κεντρικής και τοπικής διοίκησης, αποτελεσματικότητα και ρεαλιστικές παρεμβάσεις, ώστε να έχουμε, σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα, βιώσιμα αποτελέσματα», σημειώνει, σχετικά, ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Mamakos Theoxaris 2
Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σε επιχειρήσεις για επιχορηγούμενες συμμετοχές τους σε εκθέσεις

Next Article
ask basket

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΑΣΚ

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων