Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων με την Ομάδα Ρομποτικής F-Alania

mamakos falania omada rompotikis

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων με την Ομάδα Ρομποτικής F-Alania

Με τα FAlania ο Δήμαρχος Λαρισαίων
«Με επιμονή και ζήλο πάντα πετυχαίνουμε τους στόχους μας», σημειώνει ο κ.Θανάσης Μαμάκος

Με τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής «F-Alania», του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης, που απέσπασαν το πρώτο βραβείο στους περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες Θεσσαλίας εκπαιδευτικής ρομποτικής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, το πρωί της Τετάρτης.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το έργο των μαθητριών και μαθητών της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, φέρει τον τίτλο «Υδάτινες Στρατηγικές για τη Θεσσαλία» και αφορά στη δημιουργία ενός συστήματος, με στόχο την πρόληψη λειψυδρίας, την πρόληψη πλημμυρών, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής.

Ο κ.Μαμάκος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μικρούς δημιουργούς του έργου, οι οποίοι ανέλυσαν το project, να ακούσει τους προβληματισμούς τους, αλλά και φυσικά να τους συγχαρεί για τη σημαντικότατη διάκριση στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής.

«Θέλω πραγματικά να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τους δασκάλους που συμμετείχαν στο έργο και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον τελικό διαγωνισμό. Πάντα καταφέρνουμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, με επιμονή και ζήλο -κι εσείς είστε η απόδειξη γι’ αυτό», τόνισε, ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Στη συνάντηση μετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.Κωνσταντίνος Βλαχούλης, η καθηγήτρια Πληροφορικής, κ.Ξανθή Κόκκινου, η διευθύντρια του σχολείου, κ.Ευαγγελία Κανιά, καθώς και οι μαθήτριες και μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής «F-Alania».
Total
0
Shares
Previous Article
Μεγάλη Αποκριάτικη Εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κέντρο του Βόλου

Μεγάλη Αποκριάτικη Εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κέντρο του Βόλου

Next Article
Grigoris Petaroudas kideia

40ήμερο μνημόσυνο Γρηγόριου Πεταρούδα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”