Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θοδωρή Λιβάνιο 

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θοδωρή Λιβάνιο

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θοδωρή Λιβάνιο

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θοδωρή Λιβάνιο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα εποικοδομητικής σύσκεψης, συζητήθηκαν αναλυτικά αρκετά τρέχοντα ζητήματα, όπως είναι οι δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από την τελευταία πολύ σημαντική χρηματοδότηση ύψους 100.000,00 ευρώ στο Δήμο Αργιθέας για ψηφιακές δράσεις, οι ερχόμενες πρωτοβουλίες του Υπουργείου αναφορικά με τα ΚΕΠ και την ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος στις ορεινές περιοχές, η επικείμενη τοποθέτηση δωρεάν wifi μέσα από το πρόγραμμα WifF4GR σε Γρυμπιανά, Νεοχώρια Βραγκιανών, Μεταμόρφωση Ανθηρού, Θερινό και Αργιθέα και η οριστική επίλυση του ζητήματος κάλυψης της κινητής τηλεφωνίας στη Μεταμόρφωση Ανθηρού.

Ο κ. Λιβάνιος, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι άριστος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσε πως παραμένει σταθερός αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται στην Αργιθέα σε πολλούς τομείς, γεγονός που άλλωστε επιβεβαιώνεται από τη διαρκή του έμπρακτη στήριξη μέσα από όλες τις υπουργικές θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει έως τώρα.

Αξιζει τέλος να σημειωθεί πως ο Δήμος Αργιθέας έχει ενδεικτικά επιλέξει να χρηματοδοτηθούν ορισμένα προτεινόμενα “έξυπνα συστήματα” όπως είναι η Διαχείριση Δημοτικής Περιουσίας, το Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου και αξιολόγησης κινδύνων, η εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης ποιότητας υδάτων, η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων και ψηφιακών υπογραφών, το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών, ο σύγχρονος τρόπος υπολογισμού δημοτικών τελών, οι έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων, η οργάνωση Γραφείου Κίνησης και Διαχείριση Δημοτικού στόλου οχημάτων και άλλα.




Total
0
Shares
Previous Article
Κοινή εκδήλωση για τον Κατσαντώνη στην Αθήνα ετοιμάζουν οι Δήμοι Αγράφων, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Βορείων Τζουμέρκων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Λίμνης Πλαστήρα

Κοινή εκδήλωση για τον Κατσαντώνη στην Αθήνα ετοιμάζουν οι Δήμοι Αγράφων, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Βορείων Τζουμέρκων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
kotsos ntrimptziwti

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Related Posts