Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με την Υφυπουργό Υγείας – Στο επίκεντρο το νέο ΚΥ Μουζακίου


Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με την Υφυπουργό Υγείας – Στο επίκεντρο το νέο ΚΥ Μουζακίου

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, στο Υπουργείο Υγείας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Σε πνεύμα απόλυτης και αμοιβαίας κατανόησης, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου, με την Υφυπουργό Υγείας κ.Ράπτη προκειμένου να συζητήσουμε τις διαδικασίες για την ανέγερση του νέου ΚΥ Μουζακίου. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ, κοινός μας στόχος είναι το συντομότερο δυνατό να αγοράσουμε το οικόπεδο στο οποίο έχουμε καταλήξει, να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας και να δρομολογηθεί η ανέγερσή του. Σας διαβεβαιώνω πως η νέα αυτή δομή θα παρέχει σε όλους τους δημότες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είναι δικαίωμα όλων».


Total
2
Shares
Previous Article
«ΝΑΙ» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού

«ΝΑΙ» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τους 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Το παρασκήνιο

Next Article

Γ. Κωτσός στη Βουλή: Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον η κυβέρνησή μας ασκεί στοχευμένη και αποτελεσματική στρατηγική!

Total
2
Share