Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τη νέα Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τη νέα Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τη νέα Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συναντήθηκε με τη νέα Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να συζητηθεί ο σχεδιασμός για τη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης ποικίλων μορφών εναλλακτικού εγχώριου τουρισμού, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η κα. Ζαχαράκη δήλωσε πως θα είναι σταθερός αρωγός στις πρωτοβουλίες τόνωσης της εξωστρέφειας της ορεινής μας περιοχής και πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή θεσμική προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η καθιέρωση της Αργιθέας ως ενός από τους πλέον ενδεδειγμένους προορισμούς για τους λάτρεις ήπιων μορφών τουρισμού, όπως είναι ο φυσιολατρικός, ο περιπατικός, ο ορεινός κ.ά.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Δήμαρχος παρέδωσε στην Υφυπουργό τον καινούριο ταξιδιωτικό οδηγό της Αργιθέας “The gold book of Argithea”, ο οποίος θα διανεμηθεί στο ευρύ κοινό και σε κάθε ενδιαφερόμενο κατά το προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα προβολής και επιπρόσθετης ανάδειξης του τόπου. Να σημειωθεί φυσικά πως, για τη συγκεκριμένη έκδοση, έχει εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του ΕΟΤ.

Το έντυπο περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις δημοτικές ενότητες και αποτυπώνει πλήρως τη μοναδικότητα του τόπου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής ανάγνωσης μέσα από ειδική σάρωση. Το περιεχόμενο είναι σε ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Η κίνηση αυτή συμπεριλαμβάνεται στη δέσμευση της δημοτικής αρχής από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της για ουσιαστική ενίσχυση της προώθησης της Αργιθέας σε πολλαπλό επίπεδο.

argithea




Total
0
Shares
Previous Article
Επιμορφωτική εκδήλωση για τη "Ρύπανση από πλαστικά"

Επιμορφωτική εκδήλωση για τη "Ρύπανση από πλαστικά"

Next Article
ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την ανάθεση υπηρεσιών δικαστικού επιμελητή