Συνάντηση δικτύωσης μεταξύ στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων και Δήμου Καρδίτσας

koinonika Larisas Karditsas 1

Συνάντηση δικτύωσης μεταξύ στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων και Δήμου Καρδίτσας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας στα πλαίσια  ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ των δύο δομών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας η κα Κουλούρα Ελένη καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων κα Ραχωβίτη Χαρούλα και κος Παπαδόντας Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων. Επίσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Επιπλέον τονίστηκε και από τις δυο πλευρές ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και ότι υπήρχε και θα υπάρχει συνεργασία όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11(εντός της στοάς).

Total
0
Shares