Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδυασμού “ΑΡΓΙΘΕΑ Νέα Εποχή” με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

 

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της Αργιθέας αλλά και της θεμελίωσης θεσμικών συμμαχιών, η “ΑΡΓΙΘΕΑ Νέα Εποχή” προχώρησε σε μια ακόμα χρήσιμη πρωτοβουλία.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία της παράταξής μας, αποτελούμενη από τον κ. Στεργίου, τον κ. Παπαδήμα, τον κ. Γραμμένο, τον κ. Κωφό, τον κ. Καλλιώρα, τον κ. Σερέτη και την κα. Καμζέλη, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλη.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην Αργιθέα και που συσχετίζονται τόσο με την καθημερινότητα, όσο και με επικείμενες χρηματοδοτήσεις.

Ο κ. Τσιάκος, σταθερός αρωγός της περιοχής, μας ενημέρωσε διεξοδικά για όλα όσα έχει πραγματοποιήσει η Περιφέρεια για την Αργιθέα και για ό,τι δρομολογείται για το προσεχές μέλλον.

Από την πλευρά μας, γνωστοποιήσαμε τη σύσταση της νέας δημοτικής κίνησης και υπογραμμίσαμε τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει για την επόμενη μέρα στην περιοχή.

Επιπρόσθετα, ζητήσαμε να υπάρξει ξεχωριστή μέριμνα για την Αργιθέα στο νέο προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για ακόμα μια φορά, επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη του στοιχείου της ορεινότητας ως βασικό διεκδικητικό πυλώνα.

Συνεχίζουμε δυναμικά την εντατική προσπάθεια να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία για την Αργιθέα.

“ΑΡΓΙΘΕΑ Νέα Εποχή”




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας

Next Article

Ψωμί – Παιδεία και Ελευθερία της Ενημέρωσης

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…