Συνάντηση Αντιδημάρχων Δήμου Πύλης με το προεδρείο της IPA Τρικάλων

 

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης με το Προεδρείο του Τοπικού Παραρτήματος ΙΡΑ Τρικάλων και των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Σωτήριο Αγγέλη, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Αθανασίου Κωστάκη, και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, με το Προεδρείο του Τοπικού Παραρτήματος Τρικάλων ΙΡΑ (Διεθνή Ένωση Αστυνομικών), που πρότειναν την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Ομάδων του Τοπικού Παραρτήματος και Ομάδος επίλεκτων του Δήμου Πύλης, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης.

Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος του Τ. Παραρτήματος ΙΡΑ Τρικάλων κ. Αχιλλέας Μπέγας ανέφερε: «Έχουμε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα. Όπου χρειαστήκαμε βοήθεια μας βοήθησε.

Είμαστε καθαρά εθελοντές προσπαθώντας να αναδείξουμε το Κοινωνικό Πρόσωπο των Αστυνομικών του Ν. Τρικάλων, σε τοπικό επίπεδο προς την Κοινωνία διότι υπάρχουν πολλές κοινωνικές ευαισθησίες στο Σώμα.

Στο παρελθόν κάναμε πολλές κοινωνικές δράσεις οι οποίες είναι αναρτημένες στο δικό μας site. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να προτείνουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με την Ομάδα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών σε Τοπικό επίπεδο και Ομάδα του Δήμου Πύλης, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου».

Επίσης, τόνισε ο Πρόεδρος μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε και Επιχειρήσεις της περιοχής εθελοντικά να συμβάλλουν και αυτές με τον τρόπο τους.

Τελειώνοντας ο κ. Μπέγας είπε ότι η παραπάνω ενέργεια μας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και ο χώρος  διεξαγωγής του αγώνα θα προσδιοριστεί κατόπιν συνεννοήσεως με τα ποδοσφαιρικά Σωματεία της περιοχής. Η ημερομηνία που προτάθηκε ήταν την Μ. Τρίτη.

Όλοι συμφώνησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και στο άμεσο μέλλον θα δρομολογηθούν οι ανάλογες οργανωτικές διαδικασίες.Total
0
Shares