Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συναντήσεις του Δημάρχου Πλαστήρα στην Αθήνα

Nanos sinantiseis Athina

Χρήσιμες συναντήσεις με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το γραμματέα του Δήμου Βασίλη Μπράντζο. Το κύριο θέμα της επίσκεψης ήταν η ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που εξήγγειλε η κυβέρνηση και οι προσκλήσεις αναμένεται να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο.

Συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με τον οποίο συζήτησαν το θέμα ένταξης έργων του Δήμου τα οποία έχουν πλήρη μελετητική επάρκεια. Σε προτεραιότητα τέθηκαν έργα που βελτιώνουν την Ποιότητα Ζωής, συνεισφέρουν στην αύξηση της γεωργικής παραγωγής και αποτελούν ενισχυτικές δομές στην ανάπτυξη του Τουρισμού στη λίμνη Πλαστήρα, που δοκιμάζεται σκληρά. Επίσης στον ΓΓ τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του Δήμου και ο δήμαρχος ζήτησε προσωπικό με προτεραιότητα την ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Ακολούθως είχε συνάντηση είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, κ. Σπ. Σπυρίδωνα με τον οποίο συζήτησε τον τρόπο διάθεσης επιστημόνων για την ωρίμανση έργων και τη δημιουργία μελετών. Για το ίδιο θέμα έγιναν επαφές και με στελέχη της υπηρεσίες για τεχνικά θέματα.

Τέλος, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Χρήστο Μοσχανδρέου κάτοχο πολλών συλλογών ιστορικού ενδιαφέροντος, ο οποίος κατά καιρούς δώρισε ιστορικό και αρχειακό υλικό στο Μουσείο Πλαστήρα και συζήτησαν την ενίσχυση με μέρος της Συλλογής και ειδικότερα της εποχής 1940 – 1955 που ενδιαφέρει το Κέντρο Ιστορικών Μελετών «Ν. Πλαστήρας».




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos Kolindrini slide

Νέα έργα οδικής ασφάλειας 2 εκατομμυρίων  ευρώ ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Πήλιο

Next Article
kounoupi

Ιός Δυτικού Νείλου: Επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα σε Ξάνθη και Καρδίτσα

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…