Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συναίνεση της Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Ολυμπίας Δ. Διαμαντοπούλου στο αίτημα για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου

diamantopoulou olimpia

Συναίνεση της Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Ολυμπίας Δ. Διαμαντοπούλου στο αίτημα για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου που κατέθεσαν οι παρατάξεις της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με θέμα «Τις καταστροφές του Ιανού» 

Στο κάλεσμα των επικεφαλών των παρατάξεων για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου συμφωνώ και θεωρώ ότι είναι επείγον και καθοριστικής σημασίας για την συζήτηση και την λήψη αποφάσεων που έχουν σχέση με τις καταστροφές του Ιανού.

Επειδή ήδη έχει περάσει αρκετός καιρός, ήδη έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, πρέπει άμεσα να γίνει η επίλυση των προβλημάτων.

Ναι μεν είμαστε αρωγοί των ενεργειών του κ. Δημάρχου, αλλά είμαστε και δέκτες των παραπόνων των δημοτών που βλέπουν σημαντική καθυστέρηση στη δρομολόγηση των εργασιών, που αφορούν τόσο την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας, όσο και τον περιφερειακό δρόμο και την αντιπλημμυρική θωράκιση των Κοινοτήτων του Δήμου κατά μήκος του Παμίσου ποταμού.

Γι’ αυτό λοιπόν αιτούμαι κι εγώ τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις.

Η επικεφαλής του συνδυασμού

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Ολυμπία Δ. Διαμαντοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article
Έκτακτο Δελτίο

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Next Article
Drive through Rapid testings

Δήμος Μουζακίου: Δωρεάν rapid tests την Παρασκευή 15/01 στο Αγναντερό

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…