Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συμμετοχή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ν.Καρδίτσας σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

aimodosia dwse aima

Συμμετοχή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ν.Καρδίτσας σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Την  7η Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αλλά και τα 75 χρόνια από την Ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το φετινό μήνυμα της ημέρας είναι «Υγεία για όλους», τονίζοντας τη σημασία της πρόσβασης όλων των ανθρώπων σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για τον εορτασμό της μέρας αυτής, το Τμήμα Προαγωγής Υγείας του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνει μια σειρά από δράσεις που θα λάβουν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.

  • Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Α) , συμμετέχοντας μετά από πρόσκληση του Δήμου μας , δίνει το παρών με τις κάτωθι δράσεις:
  • 6/4/2024 σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο , στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα παρέχει ενημέρωση σε θέματα εθελοντισμού ενώ παράλληλα θα  λαμβάνει  δείγμα (σάλιο), για όποιον/οια ενδιαφέρεται να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών .
  • 9/4/2024 Αιμοδοσία των μελών του  & όσων θέλουν να προσφέρουν προς τον συνάνθρωπο ,  στο αντίστοιχο τμήμα  του Νοσοκομείου μας.

Έχει σημασία να γνωρίζεις ότι η Πρόληψη σώζει ζωές και ότι η Πρόληψη εξαρτάται από εμάς τους ίδιους που γίνεται στάση ζωής.

Εκ του Δ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
(Σ.Ε.Α)-Λ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 16 – ΚΑΡΔΙΤΣΑ 43100 – ΤΗΛ:6973600293
Total
0
Shares
Previous Article
alexandroupoli Trikala agores 1

Από τον Δ. Αλεξανδρούπολης στον Δ. Τρικκαίων για τις λαϊκές αγορές

Next Article
parousiasi vivliou evagelou Kissa 1o dimotiko mouzakiou

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μουζακίου