Συμμετοχή του Γυμνασίου – Λ.Τ. Μαγούλας στο #ErasmusDayΩ 2019

Το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μαγούλας συμμετείχε μετά από τιμητική πρόσκληση στην εκδήλωση #ErasmusDay Ω, δημιουργικό προϊόν της συνεργασίας δύο σχολείων, του Γυμνασίου Μυγδονίας και του  2ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στο κέντρο πολιτισμού » «Χρ. Τσακίρης » την Πέμπτη 10/10/2019.

Παρουσιάσεις, βίντεο παραγωγής ταινιών και δράματος, ομιλίες, μουσική και τραγούδια είναι μερικά από τα μέσα που  χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης  για να μοιραστούν  οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με σκοπό να  εμπνεύσουν και άλλους.

Το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μαγούλας εκπροσωπήθηκε  με ιδιαίτερη επιτυχία από τον εκπαιδευτικό του σχολείου Χαλιμούρδα Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδο ΠΕ86, ο οποίος παρουσίασε τα  δύο ERASMUS+ PROJECTS  που υλοποιεί η σχολική μονάδα ως συντονίστρια / διοργανώτρια κατά τη διάρκεια του 2018-2020 με τίτλο “Dynamic Citizens of Europe” & “Uniting the differences”. Το σχολείο μας απέσπασε θετικότατα σχόλια καθώς εμφάνισε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δραστηριοτήτων που συνοψίζουν δημιουργικά την ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και αλληλεγγύης, μέσα από τις τεχνολογίες αιχμής.

 

erasmus 00
Total
0
Shares