Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 85η Δ.Ε.Θ.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας συμμετέχει με δικό του περίπτερο (περίπτερο 2, stand 11) στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία πραγματοποιείται από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου και φέτος έχει ως τιμώμενη χώρα την Ελλάδα. Σε αυτή συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της χώρας εκπροσωπώντας το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου φιλοξενούνται δωρεάν οι τέσσερεις επιχειρήσεις μέλη του :

1) Μηλίτσης Παυσανίας Μ. Ι.Κ.Ε. (πολυεστερικές κατασκευές-πυροσβεστικά οχήματα και συστήματα)

2) Πρίτσας Κωνσταντίνος (συστήματα απολύμανσης με uvc ακτινοβολία)

3) Καβουρτίδου Ιωάννα-Χρυσούλα (φυσικά και οργανικά καλλυντικά, «MY BEE»)

4) Ματθαίος και Σωτήριος Ναούμης Ο.Ε. (EL. METAL).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ζυγογιάννης και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Λαμπρόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεργιούλης, Ντενίσης, Βασιλείου και Παπαδάκος παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. και του περιπτέρου καθώς και στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στις 11/9/2021.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης 11-12/9 και τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάσης, η βουλευτής της Ν.Δ. κα Σκόνδρα, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πετραλιάς, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Χατζηθεοδοσίου, ο Προέδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος, ο Δήμαρχος Λίμνης  Πλαστήρα κ. Νάνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνης και πολλοί άλλοι επίσημοι και επισκέπτες.
Total
2
Shares
Previous Article
Rapid tests - Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία την Κυριακή

Rapid tests: Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία σήμερα Τετάρτη 15/09/21

Next Article
ΑΝΚΑ

Στις 500 χιλ. ευρώ έχουν ανέλθει οι πληρωμές του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε Καρδίτσας


Total
2
Share