Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών: Ο Κουρέτας δεν θέλει το debate

Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών: Ο Κουρέτας δεν θέλει το debate

Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών: Ο Κουρέτας δεν θέλει το debate

Ο κ.Κουρέτας κρύβεται και ψεύδεται. Καλούμε, έστω και τώρα, να δεχτεί την πρόταση μας για την διεξαγωγή debate. O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κουρέτας όχι μόνο αποφεύγει debate, αλλά ψεύδεται αναφορικά με τις προθέσεις του. Επιμένει να μοιράζει τοξικότητα και ψεύδη. Κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση. Κρύβεται, όπως όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν θέλει να φανεί η απουσία προτάσεων.

Μοιράζει φρούδες υποσχέσεις, πολώνει του Θεσσαλούς. Δεν έχει στόχο να ενώσει αλλά να διχάσει. Επιθυμεί να είναι αυτός που πάντα θα βάζει το μικροπολιτικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών.

Φοβάται την σύγκριση. Επιλέγει την σύγκρουση γιατί νομίζει ότι τον ευνοεί. Ξεχνά ότι στόχος τώρα είναι η Θεσσαλία να σταθεί στα πόδια με γρήγορους ρυθμούς. Δεν είναι ώρα για να λύσει τα δικά του αδιέξοδα ως ένας τοξικός πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό το λόγο σιωπά.

Στην πρόταση μας για τη διεξαγωγή debate με διακαναλική κάλυψη από τα 4 τηλεοπτικά δίκτυα της Θεσσαλίας με τη συμμετοχή Θεσσαλών δημοσιογράφων μετά από δύο εικοσιτετράωρα, σιωπή. Δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Την ίδια στιγμή, οργανώνει προεκλογική ομιλία στην Λάρισα για σήμερα το βράδυ την πιθανή μέρα και ώρα της διεξαγωγής του debate.

Η “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” δεν φοβήθηκε ποτέ τη διεξαγωγή debate προκειμένου οι Θεσσαλές και οι Θεσσαλοί να γνωρίζουν, να συγκρίνουν τα προγράμματα των δύο υποψηφίων Περιφερειαρχών  και να αποφασίσουν πριν προσέλθουν στις κάλπες.

Εμείς λέμε όλα στο φως, και στην κρίση των πολιτών. Ακόμα και τώρα, την ύστατη ώρα, τον καλούμε σε debate. Εκείνος κρύβεται, φοβάται και ψευδολογεί. Κυριακή, κοντή γιορτή κε Κουρέτα. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και ψηφίζουν.
Total
0
Shares
Previous Article
pak thessalias athanasiadhs

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Γιατί εξαγγέλθηκαν προκαταβολές χωρίς ανώτατες τιμές;

Next Article
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα από Αγ. Νικόλαο προς Βλάσι του Δήμου Αργιθέας - Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ - Προσωρινή μερική διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης σε ανώνυμη κοινοτική οδό της Τ.Κ. Φαναρίου λόγω επικινδυνότητας κτιρίου - Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε επαρχιακές οδούς του Νομού Καρδίτσας - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Σε ποιους δρόμους υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα από Τ.Κ. Βλασίου έως Τ.Κ. Λεοντίτου

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ