Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Κωτσού για το θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Σοφάδων Νικόλαου Δαμψαρά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Κωτσού για το θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Σοφάδων Νικόλαου Δαμψαρά

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου Νικολάου Δαμψαρά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Σοφάδων και καλός φίλος Νικόλαος Δαμψαράς, η προσωπικότητα του οποίου κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ιστορική μνήμη των πολιτών του Νομού Καρδίτσας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έμεινε ενεργός στα κοινά αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά μεγάλα ζητήματα του τόπου. Διετέλεσε Δήμαρχος στο Δήμο Σοφάδων επί σειρά ετών καθώς εκλέχθηκε για 3 συνεχόμενες θητείες, από το 1979 μέχρι το 1990. Ο Νικόλαος Δαμψαράς   διετέλεσε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΔΚ του Νομού Καρδίτσας, βάζοντας τη σφραγίδα του σε σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου έργα όπως η ίδρυση της ΑΝ.ΚΑ.

Ο Νικόλαος Δαμψαράς, έκτος από ένας εξαίρετος Δήμαρχος, για τον οποίο η τοπική κοινωνία έχει να του προσάψει μόνο θετικά σχόλια, εκτός από ένα δυναμικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης όπου η εμπειρία του στα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής ήταν για όλους πολύτιμα εχέγγυα, αποτέλεσε και έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΝ.ΚΑ στάθηκε στο πλευρό μου ως νομικός σύμβουλος της εταιρίας.

Από σήμερα η αυτοδιοίκηση του νομού Καρδίτσας θα είναι πιο φτωχή.

Εκφράζω από την καρδιά μου, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συνεργάτες του,

Καλό Παράδεισο»




Total
0
Shares
Previous Article
giakoumakis

Η μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»: Ο Γιακουμάκης παραμένει πάνω από Μπενζεμά και Σαλάχ

Next Article
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου της Βουλευτή κ. Σκόνδρα

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου της Βουλευτή κ. Σκόνδρα

Related Posts