Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Δημήτρη Σιούφα

 

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος, ευπατρίδης πολιτικός και γνήσιος Καρδιτσιώτης, ο Δημήτρης Σιούφας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι’’ 

Γράφει ο Λάμπρος Καραγιάννης 

Η είδηση του θανάτου ενός πολιτικού εγνωσμένης αξίας, κύρους και ευγενούς ήθους που είχε διακριθεί για την προσφορά του στο χώρο της πολιτικής, προκάλεσε θλίψη σε όλους μας και ιδιαίτερα στους Καρδιτσιώτες, τους οποίους επάξια ο εκλιπών αντιπροσώπευσε στο ελληνικό κοινοβούλιο για τρεις περίπου 10 ετίες  από διάφορα αξιώματα, με τελευταίο αυτό του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Το ήθος, η εντιμότητα, η προσφορά και η καλή φήμη του Δημήτρη Σιούφα, ήταν μεταξύ των άλλων χαρισμάτων τέσσερα από τα βασικότερα στοιχεία της προσωπικότητάς του που τον καταξίωσαν στη ζωή. Εγκαταλείποντας τα εγκόσμια και περνώντας στην αιωνιότητα τα ίδια ακριβώς στοιχεία, τον έκαναν ΑΘΑΝΑΤΟ!!!

Ένας απ’ τους μεγαλύτερους φιλόσοφους της αρχαιότητας ο ‘’Πλάτωνας’’ λέει: «Ζει παντοτινά όποιος πεθαίνει με καλή φήμη» και ο Δημήτρης Σιούφας δεν πέθανε, γιατί η εν ζωή καλή φήμη τον ακολουθεί και μετά θάνατον!!!

Όσα να πει κανείς και όσα να γράψει, θα είναι λίγα και φτωχά για τον εξαίρετο άνθρωπο, οικογενειάρχη, πολιτικό και παθιασμένο Καρδιτσιώτη  Δημήτρη Σιούφα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και άς είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που από σήμερα θα τον σκεπάζει.




Total
0
Shares
Previous Article
PavlosSioufas

Δήλωση Π. Σιούφα για το θάνατο του Δημητρίου Σιούφα

Next Article
Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Related Posts