Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για το θάνατο του Κώστα Παπαλού

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για το θάνατο του Κώστα Παπαλού

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του συναδέλφου και φίλου Κώστα Παπαλού.

Ο Κώστας Παπαλός υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας ανιδιοτελής μαχητής των ιδεών και των αξιών του. Η αγάπη για τον τόπό του, τον οδήγησε από νωρίς στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον οποίο συνδέθηκε με πάθος. Δυναμικός, πρωτοπόρος, ανιδιοτελής, πάντα διεκδικητικός, πραγματικός δημοκράτης και με βαθιά διάθεση προσφοράς ο Κώστας Παπαλός, ήταν συνολικά αποδεκτός από την τοπική κοινωνία.

Ο Καρδιτσιώτικος λαός τον τίμησε με την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του αναθέτοντας του επί δυο τετραετίες την ευθύνη διοίκησης αρχικά του Δήμου Κάμπου και στη συνέχεια του Δήμου Καρδίτσας.  Ο Κώστας Παπαλός υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, πάθος και όραμα για την Καρδίτσα, σφραγίζοντας με το έργο του τη σημερινή της φυσιογνωμία και αφήνοντας μας μια σημαντική παρακαταθήκη.

Η απουσία του είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για όλους μας, μια πολύ μεγάλη απώλεια για την Αυτοδιοίκηση, μια μεγάλη απώλεια για το Δημοτικό συμβούλιο της Καρδίτσας και τη ΔΕΥΑΚ στην οποία ήταν μέχρι τελευταία στιγμή πρόεδρος.

Για όλους, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, η μνήμη του, το έργο του και ο τρόπος σκέψης του, θα αποτελεί πηγή έμπνευσης. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής προτείνω στο σώμα τα κάτωθι:

  • Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
  • Να παραστεί σύσσωμο στην τελετή της κηδείας του
  • Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει δημοτική δαπάνη
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού
  • Οι υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας από τις 11 το πρωί της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου ημέρα της κηδείας και μέχρι τέλους του ωραρίου, να παραμείνουν κλειστές και να κατατεθεί στεφάνι στη σορό
  • Να υψωθεί μεσίστια η σημαία στα δημοτικά κτήρια του Δήμου
  • Να αναρτηθεί η προσωπογραφία του μεταστάντος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
  • Να δοθεί το όνομά του σε δημοτική οδό της πόλης και να ονομαστεί το αεροδρόμιο της Μυρίνης «αεροδρόμιο Κωνσταντίνου Παπαλού»
  • Να δοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου.



Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras kostas

Συλλυπητήρια δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα για την απώλεια του Κώστα Παπαλού

Next Article
Ψηφιακές υπηρεσίες άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τον θάνατο του Κώστα Παπαλού