Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

 

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», όπως κάθε χρόνο έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του συνοικισμού παραβρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι από το Ανθηρό αλλά και φίλοι του συλλόγου. Το Δ.Σ. πρόσφερε παραδοσιακό φαγητό, που ετοιμάστηκε από τις Στέλλα  Σέμπρου, Παναγιώτα Παπαδήμα, Στέλλα Αζακά, Παναγιώτα Σέμπρου, Γεωργία Αποστόλου, και με τη φροντίδα μελών του Συλλόγου. Επίσης πρόσφερε ποτό και αναψυκτικά για όλους του παρευρισκόμενους.

Κόβοντας την πίτα, την οποία όπως πάντα ευλόγησε ο πατήρ Απόστολος Κλάρας, μαχαλιώτης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται ενεργά κοντά στο σύλλογο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Σέμπρος και ο ταμίας Κώστας Γραμμένος αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια στο Λαγκάδι Ανθηρού Αργιθέας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθηρού κ. Κωτής Γεώργιος στο σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας και ζήτησε τη βοήθεια όλων για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Καλή Χρονιά ευχήθηκε επίσης στους παρευρισκόμενους και ο μαχαλιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Μερεντίτης Κώστας.

Το φλουρί φέτος «έπεσε» στη μαθήτρια Ελπίδα Απ.Κλάρα. Το Δ.Σ. της ευχήθηκε «πάντα τυχερή» και  της πρόσφερε συμβολικό δώρο. Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία και παιδιών μελών του Συλλόγου μας, που τη χάρηκαν ιδιαίτερα.

Την εκδήλωση, χαιρέτησαν τηλεφωνικά και ευχήθηκαν «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», αφού για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να είναι παρόντες, ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Παπαδήμας Ηλίας, οι Αντιδήμαρχοι Αργιθέας Χαράλαμπος Πούλιος, Ηλίας Τσιατσάνης, Στέλιος  Κωφός και Όλγα Κορλού. Επίσης αρκετοί Λαγκαδιώτες και φίλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος αφού ήταν δύσκολο να παραβρεθούν όπως: ο πρόεδρος του συλλόγου Ανθηριωτών Αθήνας Μερεντίτης Νικόλαος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, η πρόεδρος της ΠΟΑΣ Μαυραντζά Νανά, η πρόεδρος Θεσσαλών και Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας Αττικής μαχαλιωτισσα Αναστασία Κλάρα,  η γραμματέας της ΠΟΑΣ και γραμματέας του Συλλόγου μας μαχαλιώτισσα Βάσω Γώγου και ο μαχαλιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου Ηλίας Κλάρας.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που τη χάρηκαν όλοι και κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι. Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόνιμοι και ετεροδημότες κουβέντιασαν και αντάλλαξαν ευχές για ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχήθηκαν του χρόνου πάλι να είμαστε όλοι εδώ.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΟΥ ΑΝΘΗΡΟΥ
«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

syllogos lagkadioton anthirou 1

syllogos lagkadioton anthirou 2

syllogos lagkadioton anthirou 3

syllogos lagkadioton anthirou 4




Total
0
Shares
Previous Article
asep proslipseis

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Αιτήσεις υποψήφιων εκπαιδευτικών ΤΕ

Next Article
greek language

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η 9η Φεβρουαρίου