Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε Καρδίτσα-Λάρισα-Βόλο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

xeiropedes astynomika

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε Καρδίτσα-Λάρισα-Βόλο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Καρδίτσα: Σύλληψη ενός ατόμου για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες (23-12-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένα άτομο, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ενώ τελεί σε καθεστώς καραντίνας από 19-12-2020 έως και 28-12-2020, παραβιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Βόλος: Σύλληψη ενός ατόμου για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες (23-12-2020) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένα άτομο, διότι κατελήφθη σε παλαιά αποθήκη, ιδιοκτησίας του, να έχει επιτρέψει την είσοδο σε -9- άτομα, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά, ενώ παράλληλα έκανε χρήση στερεοφωνικού συγκροτήματος που αναπαρήγαγε μουσική, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.  Σε βάρος του συλληφθέντος, αλλά και των λοιπών παρευρισκομένων, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη δύο ατόμων για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθησαν, χθες (23-12-2020) το απόγευμα σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο άτομα, διότι ο πρώτος, κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραπλεύρως καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του δεύτερου συλληφθέντος, συγγενικού του προσώπου, να έχει εγκαταστήσει τέσσερα τραπεζοκαθίσματα και να προσφέρει αλκοολούχα ποτά και εδέσματα σε  τέσσερις πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη των ασθενειών. Σε βάρος όλων των ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.




Total
0
Shares
Previous Article
Asimina Skondra 656

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βουλευτή ΝΔ Ν. Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Next Article
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η επιστροφή στη θρησκεία»

Related Posts