Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από πληγείσα επιχείρηση στη Λάρισα

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στη Λάρισα - Σύλληψη ενός ημεδαπού στον Παλαμά Καρδίτσας - Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από πληγείσα επιχείρηση στη Λάρισα - Πέντε συλλήψεις ημεδαπών σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από πληγείσα επιχείρηση στη Λάρισα

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για κλοπή από πληγείσα επιχείρηση

Συνελήφθη, στις 16-09-2023, απογευματινές ώρες στη Λάρισα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας “Daniel”, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας, -1- ημεδαπός, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το δράστη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων πληγείσας επιχείρησης και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, τα είχε αφαιρέσει από την εν λόγω επιχείρηση.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Total
0
Shares