Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλληψη αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Συνελήφθη αλλοδαπός στα Τρίκαλα, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τρεις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, χθες (15-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο 26χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 21, 24 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα την (11-01-2017) από αφύλαχτη διάβαση Ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ ο 26χρονος τους παρέλαβε από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας προκειμένου να τους μεταφέρει στην πόλη του Βόλου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (4.000) ευρώ.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 45χρονος για παράνομο κυνήγι

Next Article

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Διπλά εκτεθειμένοι Ν.Δ. - καναλάρχες