Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλληπητήριο μήνυμα Κώστα Μαράβα για το θάνατο του Χρήστου Γκρέκου

Ετήσιο Μνημόσυνο Χρυσούλας Μάρμαρα - Ψήφισμα του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Βάιου Μπάτρα - Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την απώλεια της συναδέλφου Παναγιώτας-Νεκταρίας Μαντζιάρα - Σοκ στην τοπική κοινωνία: Δεν τα κατάφερε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου - 40ήμερο Μνημόσυνο Χρυσούλας Μάρμαρα - Συλληπητήριο μήνυμα των φορέων της TK Μαγουλίτσας για τον θάνατο του Χρήστου Μόρφου

Συλληπητήριο μήνυμα Κώστα Μαράβα για το θάνατο του Χρήστου Γκρέκου

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Γκρέκου, γνωρίζοντας ότι δύσκολα μπορεί να ανακουφιστεί ο πόνος αυτής της απώλειας.

Προσωπικά, είμαι ευγνώμων που με τίμησε με τη φιλία του. Ο Χρήστος, έφυγε από τη ζωή δίνοντας την μάχη, με πείσμα και αξιοπρέπεια.

Αφήνει πίσω του ένα σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. Σεμνός, οραματιστής και εργατικός, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τις θέσεις ευθύνης και έδωσε τις δικές του μάχες και τους δικούς του αγώνες, από τη θέση του.

Η απώλεια του είναι βαριά για τον τόπο μας που στερείται έναν άνθρωπο που είχε πάντοτε την παρρησία να εκθέτει στο κοινό τις απόψεις του με γενναιότητα και ευθυβολία.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι και την εξ ύψους παρηγορία.

Κώστας Μαράβας

Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ
Total
0
Shares
Previous Article
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή Ζωγραφιά Ελληνοπύργου

Next Article
ΕΣΠΑ - Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων - Δ. Κουρέτας: Αρχίζει η διαβούλευση και η εξειδίκευση

ΕΣΠΑ - Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων - Δ. Κουρέτας: Αρχίζει η διαβούλευση και η εξειδίκευση