Συλληπητήριο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα για το θάνατο του Κώστα Παπαλού

Share

Συλληπητήριο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα, Βουλευτή Καρδίτσας Ν.Δ., για το θάνατο του Κώστα Παπαλού

Ο Κώστας Παπαλός δεν είναι πια κοντά μας… Ένας φίλος, συμμαχητής και συνοδοιπόρος μας άφησε νωρίς. Η είδηση της απώλειας του γέμισε με θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες του και την πόλη μας ολόκληρη.

Ο Κώστας Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε., Δήμαρχος Κάμπου και Δήμαρχος Καρδίτσας, υπηρέτησε με ζήλο την επιστήμη του, την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και την Αυτοδιοίκηση. Άνθρωπος ακέραιος, ήπιων τόνων, ενωτικός αλλά με πάθος και επιμονή, ασυμβίβαστος, με ήθος και εντιμότητα μαχόταν για τα πιστεύω του και διεκδικούσε μέχρι το τέλος, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.

Με την ίδια μαχητικότητα και δύναμη έδωσε τον αγώνα της ζωής του, τα δυο τελευταία χρόνια και το ίδιο αθόρυβα και αξιοπρεπώς έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι.

Φίλε Κώστα, αφήνεις έντονα τα χνάρια σου απ’ όπου κι αν πέρασες και θα μείνουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Τα πεπραγμένα σου, σπουδαία παρακαταθήκη για τα τρία παλικάρια σου, που τα γαλούχησες με τις αρχές σου και ακολουθούν περήφανα το δρόμο που χάραξες. Η Γιάννα σου, η γυναίκα και σύντροφός σου, η ήρεμη δύναμη της οικογένειάς σου, που ήταν πάντα στο πλευρό σου, θα είναι περήφανη για την κληρονομιά που τους αφήνεις.

Κώστα θα λείψεις σε όλους μας. Συγγενείς και φίλους, συνοδοιπόρους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους, στους Καρδιτσιώτες συμπολίτες σου αλλά και σε όσους σε γνώρισαν.

Καλό ταξίδι… Κάπου θα τα ξαναπούμε…

Δείτε επίσης