Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύγκλιση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Απόστολος Κατσιάφας

Τις προηγούμενες ημέρες ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Απόστολος Κατσιάφας πραγματοποίησε την σύγκλιση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού, παρουσία του πρ. πρόεδρου Γιώργου Ελευθερίου και πλήθους ΟΝΝΕδιτών.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δράση της οργάνωσης από εδώ και στο εξής καθώς και οι εξελίξεις που μας απασχόλησαν τον προηγούμενο διάστημα με την ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Τελικό συμπέρασμα ήταν ότι η ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας θα συνεχίσει να βρίσκετε στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Οποιαδήποτε προσπάθεια για ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της πορείας της οργάνωσης που επιδιώκει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μας βρει παρόντες όλους ,άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος μας από το 2010 η δημιουργία μιας ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας με πολιτικό λόγο, με αρχές και αξίες μακριά από επιρροές τοπικών παραγόντων και κλειστών ομάδων.

Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

received_10209511380644064

Onned-Karditsas-2

Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Όμορφες στιγμές στην Καππά την Δευτέρα του Πάσχα

Next Article

Μέτρα προφύλαξης όλων των δεξαμενών και γεωτρήσεων στον Δήμο Τρικκαίων, λαμβάνει η ΔΕΥΑΤ.