Συγκέντρωση για την Μακεδονία στην Αθήνα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019


Όλοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα!

Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων καλεί τους πατριώτες και δημοκράτες συμπολίτες να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Εντείνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση της εγκληματικής συνθήκης των Πρεσπών και αντιστεκόμαστε με κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο κατά της μεθοδευμένης προδοσίας της πατρίδας μας.

Στις 20 Ιανουαρίου ενώνουμε τις φωνές μας μαζί με όλους τους άλλους Έλληνες!

Ενημερώνουμε ότι θα ναυλωθούν λεωφορεία για την μετακίνηση προς την Αθήνα στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:

6936504322 (κ. Βαγγέλης Στέφος)

6946498751 (κ. Σωτήρης Κύρμπας)

6974099263 (κ. Καλέτσης Γεώργιος)

2431036363 (Καραθανάσης Travel)

Τιμή εισιτηρίου 15€

Ώρα αναχώρησης 07:00, από κεντρική πλατεία Τρικάλων (έμπροσθεν πρώην Κωστάρα)

Η ώρα της επιστροφής θα καθοριστεί καθοδόν για την Αθήνα (σύμφωνα με τις εντολές της Αστυνομίας).

Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων

• Σε περίπτωση που συζητηθεί στη βουλή για ψήφιση η συνθήκη νωρίτερα της 20 Ιανουαρίου θα μεταφερθεί και η συγκέντρωση.
• Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες και την ημέρα της ψήφισης στη βουλή.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 20/1/2019, 2:00 μ.μ.

 Τα  Ορθόδοξα  Χριστιανικά  Σωματεία  Αθηνών  ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ  και  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  το  ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας  Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, το οποίο θα λάβει χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα στους απανταχού Έλληνες να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πρωτεύουσα με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων.

Από αυτό το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Η Ιστορία θα κρίνει με τον σκληρότερο τρόπο τόσο τον πολιτικό κόσμο αν επικυρώσει το ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων, όσο και τον ελληνικό λαό αν ολιγωρήσει και ανεχθεί πρωτοφανή εθνική προδοσία!

Ας επαναλάβουμε με εθνική ομοψυχία και ενότητα τις μεγαλειώδεις στιγμές των συλλαλητηρίων του παρελθόντος έτους στέλνοντας μήνυμα ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ και σεβασμού στον απανταχού Ελληνισμό!

Εμείς, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, οφείλουμε με την παρουσία μας στο συλλαλητήριο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την μειοδοτική «Συνθήκη των Πρεσπών» και να διαμηνύουμε προς τους Έλληνες Βουλευτές να αποφασίσουν με σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με  γνώμονα το αληθινό συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών


Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει εκτάκτως το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Next Article
Κλειστή την Πέμπτη 17/01 η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Καρδίτσας

Κλειστή την Πέμπτη 17/01 η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Καρδίτσας

Total
0
Share