Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκέντρωση Ειδών για τα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους σεισμούς στη Λάρισα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Συγκέντρωση Ειδών για τα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους σεισμούς στη Λάρισα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους σεισμούς στη Λάρισα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο των ενεργειών και των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για τη στήριξη όσων επλήγησαν από τους σεισμούς στη Λάρισα και κατόπιν καταγραφής των αναγκών των παιδιών και των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιεί εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξή τους.

Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού στη Θεσσαλία (Αγιάς 97,  Λάρισα, 09:00 – 17:00), τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

  • Βρεφικές κρέμες
  • Βρεφικό γάλα
  • Πάνες (ν. 1-7)
  • Μωρομάντηλα
  • Κρέμες συγκάματος για αλλαγή πάνας
  • Είδη Δημιουργικής Απασχόλησης (Μπλοκ ζωγραφικής Μαρκαδόρους, Ξυλομπογιές, Χαρτί Α4)

Η παράδοση και η παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

xamogelo tou paidiou seismos elassona

Οι οικογένειες θα παραλαμβάνουν τα είδη από το γήπεδο Δαμασίου, όπου βρίσκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη στήριξη των κατοίκων που επλήγησαν από τους σεισμούς. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Δαμασίου βρίσκεται το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού, «Ασκληπιός», στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, εθελοντή γιατρό, με σκοπό την παροχή ιατρικής, κοινωνικής, ψυχολογικής και υλικής υποστήριξης. Επιπλέον, στο χώρο βρίσκεται η Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρο) του Οργανισμού, ενταγμένη στο ΕΚΑΒ, έτσι ώστε οι διασώστες να παρέχουν άμεση βοήθεια. Τέλος, οι άνθρωποι του Οργανισμού φροντίζουν να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά που επλήγησαν, αλλά και την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης τους.

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία
Διεύθυνση: Αγιάς 97,  Λάρισα, T.K 41221
Τηλ: 2410 560900, 2410 555422 – E-mail: socialservicesthessalia@hamogelo.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250 160
thesspress@hamogelo.gr
Total
0
Shares