Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς στο Μουζάκι – Ακολουθούν νέες κινητοποιήσεις

trapeza peiraios ekso

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς στο Μουζάκι – Ακολουθούν νέες κινητοποιήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 02/07 έξω από την τράπεζα Πειραιώς στο Μουζάκι, μετά το κάλεσμα του Δημάρχου Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη και του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου για κινητοποίηση στο εν λόγω υποκατάστημα, με στόχο να αποφευχθεί το επικείμενο κλείσιμο.

Η είδηση για το επικείμενο λουκέτο στο υποκατάστημα της Πειραιώς στο Μουζάκι γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες χωρίς πρότερη ειδοποίηση προς τους τοπικούς φορείς, ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων των δημοτών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να πείσουμε τον Όμιλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας να παραμείνει το υποκατάστημα της Πειραιώς στο Μουζάκι καθώς είναι μοχλός ανάπτυξης για όλη την περιοχή. Δυστυχώς μετά τον «Ιανό», αντί να υπάρχει διάθεση για βοήθεια από τους οργανισμούς προς το Μουζάκι, ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτού του είδους την αρνητική εξέλιξη. Αντιλαμβάνεστε πως όταν όλοι έχουμε στηρίξει με τον οβολό μας τις τράπεζες και αυτές έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί από το δικό μας υστέρημα, το να κλείνουν όταν δεν βγαίνουν οι αριθμοί αποτελεί σοβαρό πλήγμα. Οι επόμενες κινήσεις μας ως δημοτική αρχή είναι ένα ραντεβού στην Αθήνα με στελέχη της Τράπεζας, με στόχο να  επανεξεταστεί και να αναθεωρηθεί το επικείμενο λουκέτο που πλήττει τους δημότες μας και έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην τοπική κοινωνία».

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, αντιπροσωπεία δημοτών αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Πούπη, την πρώην βουλευτή Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Βράντζα, την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βιβή Ντούρβα και τον Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου Ηλία Σερίφη, πραγματοποίησε συνάντηση εντός του υποκαταστήματος με την Υποδιευθύντρια της Τράπεζας προκειμένου να την ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις που θα αποτρέψουν το επικείμενο λουκέτο.




Total
0
Shares
Previous Article
Η Γυναίκα της Ζάκυθος, μια εξαιρετική παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Η Γυναίκα της Ζάκυθος, μια εξαιρετική παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Next Article
peripoliko astynomia

Λάρισα: Εξιχνιάστηκε η εγκληματική δράση ατόμων που διέπραξαν 26 περιπτώσεις κλοπής