Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύγχρονα δεδομένα για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού

Το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει διήμερο εκδηλώσεων το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρα 6 μμ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην αίθουσα Αφροδίτη θα πραγματοποιηθεί ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα : «ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ – ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» και ομιλητή τον κ. Φιλόπουλο Ευάγγελο Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Διευθυντή κλινικής μαστού του νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ.

Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επίσης την Κυριακή 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα η 2η σύνοδος των παραρτημάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η πρώτη σύνοδος είχε πραγματοποιηθεί στις 23 Νοέμβρη 2014 στα Καμένα Βούρλα στην οποία συμμετείχε και το παράρτημα Καρδίτσας

Αναγνωρίζοντας η Κεντρική Διοίκηση το πλούσιο έργο του παραρτήματος Καρδίτσας επέλεξε να πραγματοποιηθεί φέτος η σύνοδος αυτή στην Καρδίτσα.

Θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τα παραρτήματα Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα γίνει απολογισμός έργου των παραρτημάτων, θα συζητηθούν διάφορα θέματα με τον πρόεδρο κ. Φιλόπουλο και θα προγραμματιστούν οι επόμενοι στόχοι της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Next Article

4η Ορθόδοξη Συνάντηση στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου