Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού στο Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων  

Μήνυμα βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κώτσου για τον χαμό του καθηγητή και μέλους της Ελμε Βάιου Μπάτρα - Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας - Μήνυμα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για την παγκόσμια ημέρα αγρότισσας 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού στο Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων  

«Περήφανους μας έκανε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων όπου κατάφερε να αναδειχθεί κυρίαρχος σε ολόκληρη τη Θεσσαλία καθώς κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. (Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας).

Η ομάδα των Σοφάδων κατάφερε να επικρατήσει επί της Ανόρθωσης στο ΕΑΚ Βόλου και να στεφθεί κυπελλούχος για την περίοδο 2020-21 καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων είχαν ανασταλεί οι αγωνιστικές δράσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, στη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας. Συνεχίστε να μας κάνετε όλους υπερήφανους»




Total
0
Shares
Previous Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Συμπεράσματα επι της υπ αρ. 181/22 απόφασης Δημάρχου Αργιθέας περί ορισμού (4) Αντιδημάρχων

Next Article
Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο Προμύρι – Κατηγιώργης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο Προμύρι – Κατηγιώργης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts