Συγχαρητήριο μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στον Α.Σ. Καρδίτσας

Giorgos Kotsos vouli 800x500 1

Συγχαρητήριο μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στον Α.Σ. Καρδίτσας 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού  Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία

«Η ομάδα της Α.Σ. Καρδίτσας για ακόμη μία φορά μας έκανε όλους υπερήφανους καθώς από την ίδρυση του το 2006, κατέκτησε σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία και πέτυχε την άνοδο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η άνοδος του στην Α1 κατηγορία αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, καθώς ο Α.Σ. Καρδίτσας αποτελεί την πρώτη Καρδιτσιώτικη ομάδα η όποια πέτυχε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία.

Η άνοδος και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Α.Σ. Καρδίτσας ήταν παραπάνω από δίκαιη, καθώς κατάφερε τη φετινή χρονιά να εξασφαλίσει τη νίκη σε 23 από τις 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια τίποτα δεν είναι απίθανο.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες για τη συνολική τους προσπάθεια, στην Διοίκηση, στο προπονητικό team αλλά και στον κόσμο της Καρδίτσας που σε όλη αυτή την προσπάθεια στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας.

Συνεχίστε να μας κάνετε όλους περήφανους, χωρίς να επαναπαύεστε. Αυτή η τεράστια επιτυχία για την ομάδα της πόλης μας, ας είναι μόνο η αρχή στη σειρά επιτυχιών και διακρίσεων που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου»Total
0
Shares
Previous Article
ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου Θ. Στάθης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑ.Λ Μουζακίου για τον τίτλο των Πρωταθλητών Ν. Καρδίτσας

Next Article
Πανσέληνος Απριλίου 2022: Απόψε το Ροζ Φεγγάρι - Από πού πήρε το όνομά του

Πανσέληνος Απριλίου 2022: Απόψε το Ροζ Φεγγάρι - Από πού πήρε το όνομά τουTotal
0
Share