Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που στις πανελλήνιες εξετάσεις κέρδισαν μία μεγάλη μάχη της ζωής τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα, που έδωσαν από κοινού.

Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η είσοδος σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Επίσης  εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους νέους που ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις εξετάσεις,  δεν κατάφεραν να πραγματώσουν το μέγιστο των προσδοκιών τους. Θέλω να τους επισημάνω πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται από μία μόνο μάχη, αλλά πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα για το καλύτερο.

Τέλος  εύχομαι ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινάτε όλες και όλοι σας ως ακαδημαϊκοί πολίτες να είναι δημιουργικός και να στεφθεί από επιτυχία, πάνω απ’ όλα όμως να έχετε υγεία και δύναμη να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα συναντήσετε στο διάβα σας.

Καλή δύναμη σε όλους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβάλεται η συναυλία των Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα στην Καρδίτσα

Next Article

Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου: Μας κάνατε υπερήφανους. Ευχαριστούμε!