Συγχαρητήριο μήνυμα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στους επιτυχόντες

Συγχαρητήριο μήνυμα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια  εκατοντάδων μαθητών του νομού μας έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι ετών επιβραβεύθηκαν με  τον καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε στα επόμενα χρόνια να συναντήσουμε τους σημερινούς επιτυχόντες ως διακεκριμένους επιστήμονες, καλούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες ενταγμένες στο κοινωνικό μας σύνολο.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και  τους γονείς που υπήρξαν αρωγοί και σύμμαχοι των παιδιών και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι εκείνοι οι μαθητές που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην σχολή που επιθυμούσαν. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με πείσμα και επιμονή χωρίς να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κατακτήσουν με επιτυχία το μέλλον τους δεν θα τους λείψουν!

Στους φοιτητές που ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για την Καρδίτσα, τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή διαμονή στη φιλόξενη πόλη μας.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην εκπαιδευτική κοινότητα, στους μαθητές και στους γονείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με σύνεση στα επόμενα βήματα που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της  εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

Οι Βουλευτές Καρδίτσας

Σπύρος Λάππας

Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου

Παναγιώτα Βράντζα

Total
0
Shares
Previous Article

Η ΑΝ.ΚΑ. στο Τελικό Συνέδριο του Έργου e-food Science

Next Article

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής


Total
0
Share