Συγχαρητήριο μήνυμα Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας προς τον Καρδιτσιώτη αθλητή Στέφανο Διαμαντή

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας προς τον Καρδιτσιώτη αθλητή Στέφανο Διαμαντή για την διάκρισή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

  Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει τον Καρδιτσιώτη αθλητή Στέφανο Διαμαντή για την εκπροσώπηση και διάκρισή του στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην Ιαπωνία (1η συμμετοχή Παραολυμπιακοί Αγώνες Βραζιλίας-Ρίο 2016).

  Ο 34χρόνος Έλληνας τενίστας με αμαξίδιο (Νο 39 στη φετινή παγκόσμια κατάταξη), που συνοδευόταν από τον προπονητή Γιώργο Κόντο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σλοβάκο αθλητή Marek Gergely (No 43) και στη συνέχεια αποκλείστηκε. Ο αγώνας, που διήρκησε 3 ώρες και 16 λεπτά, πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση και σε συνθήκες καύσωνα, πράγμα που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των αθλητών.

  Ο Έλληνας πρωταθλητής, που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο προβλήματα με το στομάχι του (υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία), δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα με αποτέλεσμα στο 3ο σετ να ηττηθεί από τον Σλοβάκο.

  Ευχόμαστε στον Καρδιτσιώτη αθλητή συγχαρητήρια, καλή δύναμη, καλή συνέχεια με περισσότερες διακρίσεις.

Υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καρδίτσας

Μυρισιώτης Λεωνίδας
Total
0
Shares