Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχίες των σχολικών ομάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Final4!

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχίες των σχολικών ομάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Final4!

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχίες των σχολικών ομάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Final4!

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αν. Περιφερειακής ΔΙευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, για τις επιτυχίες των σχολικών ομάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο FINAL4!

Η αν. Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας, κα Ζιάκα Βασιλική, συγχαίρει τις σχολικές ομάδες, που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν πανελληνίως στους σχολικούς αγώνες κατακτώντας τις πρώτες θέσεις  κάνοντας έτσι περήφανη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Θεσσαλίας !

Την Κυριακή 22/5/2022 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα final 4  των Πανελλήνιων  Σχολικών  Αγώνων ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου  2021-22 με τις θεσσαλικές ομάδες να αναρριχώνται στην κορυφή!

Συγκεκριμένα:

α)  Ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών των ΙΔ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ, 1η Πανελλήνια Θέση στο Final 4 στην Αθήνα.

β) Ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών 7ου ΕΠΑ.Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ, 2η Πανελλήνια Θέση στο Final 4 στην Αθήνα.

γ) Ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών 7ου ΓΕ.Λ.ΛΑΡΙΣΑΣ, 4η Πανελλήνια Θέση στο Final 4 στην Πρέβεζα.

δ) Ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών των ΙΔ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΙΡΗΣ ΡΑΠΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, 4η Πανελλήνια Θέση στο Final 4 στην Αθήνα.

Τέλος, για ακόμη μια φορά η αν. Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολικών ομάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ. και ευχαριστεί όλους τους διοργανωτές των Final 4,τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς και φυσικά τους γονείς των μαθητών – αθλητών για τη στήριξή τους.




Total
0
Shares
Previous Article
deyat trikala nero

ΔΕΥΑΤ: Ξεκίνησε η αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης και στο κέντρο των Τρικάλων

Next Article
Τρεις μαθητικές συναυλίες αυτή την εβδομάδα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας: Μουσική παράσταση «Σμύρνης Ενθύμιον» το Σάββατο 27/5

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…