Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για την άνοδο των ομάδων ΑΟ Μελισσοχωρίου, ΑΟ Σοφάδων 2018 και ΑΟ Νέου Ικονίου

Omades Sofadon

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για την άνοδο των ομάδων ΑΟ Μελισσοχωρίου, ΑΟ Σοφάδων 2018 και ΑΟ Νέου Ικονίου

O Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις ποδοσφαιρικές ομάδες, ΑΟ Μελισσοχωρίου  πρωταθλητή του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής για την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική,  ΑΟ Σοφάδων 2018 πρωταθλητή του Β΄ ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής και ΑΟ Νέου Ικονίου που μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, επέτυχαν την άνοδό τους στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία. Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στην ΑΕ Καρποχωρίου που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική μέσω αγώνων μπαράζ. Αναλυτικά:

Οι επιτυχίες των ομάδων της περιοχής μας ήρθαν ως αποτέλεσμα συνετού προγραμματισμού των διοικήσεων, της προσήλωσης αθλητών και προπονητών στο στόχο όπου όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα την άνοδο τους στη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις, στους προπονητές και τα τεχνικά  επιτελεία, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την προσπάθειά τους σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους.

Ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει στο βαθμό που μπορεί να είναι αρωγός στην προσπάθεια των ομάδων της περιοχής μας προκειμένου να υπάρξουν νέες επιτυχίες.




Total
0
Shares
Previous Article
Τα σημερινά αποτελέσματα των rapid test στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Next Article
skoupidiara skoupidia

Δήμος Λαρισαίων: Το πρόγραμμα αποκομιδής για το Πάσχα από την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…