Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

nanos panagiotis

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες υγειονομικές και άλλες συνθήκες και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο. Τα αποτέλεσμα αυτό είναι η επιβράβευση του δικού τους αγώνα, της οικογένειας, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η είσοδος στο Πανεπιστήμιο είναι η αφετηρία ενός σπουδαίου ταξιδιού, όπου Γνώση και Εμπειρίες, θα αποδειχθούν πολύτιμες εμπειρίες ζωής για ένα Μέλλον αντάξιο των ονείρων τους. Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, όχι μόνο δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά αντίθετα είναι ευκαιρία να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους και τον τρόπο διεκδίκησης των στόχων. Προπαντός να μην ξεχνάνε ότι η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες, το Μέλλον φέρνει νέες προκλήσεις, νέους δρόμους, για όσους είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το όνειρό τους!

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά να έχουν ένα όμορφο ταξίδι στη Γνώση και την εμπειρία ζωής, μια δημιουργική ατομική και συλλογική πορεία, με Πρόοδο, Υγεία, Κάλλος και Αρμονία!




Total
0
Shares
Previous Article
Στο Μαυρομμάτι η θεατρική παράσταση «Καραϊσκάκης: Ὁ παρεξηγημένος ἥρωας»

Σήμερα Σάββατο 28/08 στο Μαυρομμάτι η θεατρική παράσταση «Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας»

Next Article
zootrofes dimos muzakiou 2

Δήμος Μουζακίου: Αποστολή αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας