Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ασημίνα Σκόνδρα

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μετά από μία ιδιαίτερα περίπλοκη σχολική χρονιά, που χαρακτηρίστηκε από υγειονομικά μέτρα προστασίας, τηλεκπαίδευση και περιορισμούς, που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και με όσες δυσκολίες επακολούθησαν για τους μαθητές, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς, σήμερα βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα και την ηθική ικανοποίηση στα μάτια των επιτυχόντων.

Εκφράζω τα θερμότερα μου συγχαρητήρια, σε σας και τις οικογένειες σας, για την προσπάθεια που καταβάλατε και την επιτυχία σας. Εύχομαι η επιτυχία να στεφανώνει όλους τους στόχους, που θέτετε στο νέο κύκλο της ζωής σας. Η μετάβασή σας από τη μαθητική, στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και της χώρας μας.

Σε όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, εύχομαι να οπλιστείτε με δύναμη και επιμονή και να θυμάστε πάντα, ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Συγχαίρω τους γονείς, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους, στην μακροχρόνια προετοιμασία τους.

Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς, που μεταλαμπάδευσαν γνώσεις και αγωγή και που το τελευταίο διάστημα, συνεπείς στο καθήκον, προσαρμόστηκαν ταχύτατα στις νέες συνθήκες διδασκαλίας ξεπερνώντας τα οποία προβλήματα και δυσκολίες.

Το δικό μας χρέος είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε οι ευκαιρίες στη ζωή σας να είναι πολλές και να παρέχονται σε όλους.

Η Κυβέρνηση μας και ο Πρωθυπουργός, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν, τα περασμένα δύο έτη λόγω της πανδημίας, αλλά και των φυσικών καταστροφών στον Νομό μας και αλλού, προχωρά αποφασιστικά και σταθερά στο χτίσιμο μιας σύγχρονης παιδείας, σε ένα κράτος φιλικό και αποτελεσματικό, που θα σας παρέχει προοπτικές και θέσεις εργασίας, σχετικές με τις γνώσεις και τις σπουδές σας, για να προσφέρετε και να δημιουργήσετε στον τόπο σας.

Χτίζουμε μία σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχει πια ανασφάλεια και αγωνία για το αύριο και έτσι να κλείσει ο δρόμος της μετανάστευσης. Οι νέοι είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε έναν καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία.Total
0
Shares
Previous Article
gymnastikos syllogos mouzakiou eggrafes

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ": Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα

Next Article
ΕΠΑΛ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσειςTotal
0
Share