Συγχαρητήρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Καρδίτσας στην Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στην Εθνική Ομάδα βάδην

Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Συγχαρητήρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Καρδίτσας στην Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στην Εθνική Ομάδα βάδην για τις πρόσφατες επιτυχίες τους

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την επιτυχία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην που διεξήχθη 4-5 Μαρτίου στη Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν.

Σε μία διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των έντονων υψομετρικών διαφορών, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση της γενικής κατάταξης στα 20χλμ. βάδην, ενώ, ταυτόχρονα, η ελληνική ομάδα, μαζί με τις Κυριακή Φιλιτσάκου (11η θέση) και Χριστίνα Παπαδοπούλου (13η θέση), κατετάγη στην 2η θέση στο ομαδικό.

Επίσης, στον αγώνα έλαβαν μέρος η Όλγα Φιάσκα, αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη, η οποία τερμάτισε στην 25η θέση και η Έφη Κουρκουτσάκη στην 34η θέση μεταξύ των 49 αθλητριών που έλαβαν μέρος.

Ακόμα στην κατηγορία των εφήβων Κ20 αγωνίστηκε ο Ανδρέας Παπαστεργίου, αθλητής επίσης του Θανάση Δεληγιάννη, τερματίζοντας στην 14η θέση, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να αγωνιστεί αφού αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ευχόμαστε σε όλους συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Μυρισιώτης Λεωνίδας
Total
0
Shares