Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας από το Σύλλογο Διδασκόντων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

vaseis panellinies

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας από το Σύλλογο Διδασκόντων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας συγχαίρει όλους τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες της Γ Λυκείου, οι οποίοι, ολοκληρώνοντας τη φοίτησή τους στο σχολείο μας και με τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, πέτυχαν την εισαγωγή τους- και ορισμένοι τη διάκρισή τους- σε υψηλόβαθμες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μαζί τους εμείς οι καθηγητές, αλλά και οι γονείς τους, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές σε αυτόν τον δύσκολο και μακρόχρονο απαιτητικό αγώνα.

Μεταξύ  αυτών υποψήφιοί μας, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, εισάγονται στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών της προτίμησής τους συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες και επιτυγχάνοντας διακρίσεις (Ντάφος Γεώργιος, 18.125 μόρια, 4ος στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ. – Παπαοικονόμου Ελευθερία, 17.690 μόρια, 2η στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου – Κατσάρα Ζωή, 17.110 μόρια, 10η στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑ.ΜΑ.Κ)

Σε όλους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Τους ευχόμαστε οι σπουδές αυτές να αποτελέσουν το θεμέλιο  μιας καινούργιας πορείας στον κόσμο της γνώσης και η φοιτητική τους ζωή να είναι γεμάτη δημιουργικές εμπειρίες, όνειρα και επιτυχίες!

Total
0
Shares