Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΑΣΚ από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκο

Πριν από μερικές ημέρες η ομάδα μπάσκετ του ΑΣΚ έγραψε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία της. Κατάφερε να ανέβει κατηγορία και να κάνει περήφανους όλους τους Καρδιτσιώτες με αυτή την μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή καθώς και τους παράγοντες του Αθλητικού Συλλόγου που κατάφεραν με επιμονή και σκληρή δουλειά να πετύχουν το στόχο τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες της ομάδας γιατί σε μια εποχή όπου οι καλές ειδήσεις σπανίζουν, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως η νεολαία μας ξέρει να αγωνίζεται και να φτάνει ψηλά. Ακόμη ως καρδιτσιώτες νοιώθουμε περήφανοι γιατί η επιτυχία του ΑΣΚ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά θετικών ειδήσεων που μας προσφέρει ο αθλητισμός στην περιοχή μας στέλνοντας το μήνυμα πως το ευ αγωνίζεσθαι είναι κτήμα των νέων μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών που στέκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι στην καινούργια αγωνιστική περίοδο η ομάδα του ΑΣΚ να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να μας χαρίζει επιτυχίες.




Total
0
Shares
Previous Article

Μαθητές της Γ' τάξης του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων «Γεώργιος Σεφέρης» τίμησαν τους τρικαλινούς ΕΠΟΝίτες

Next Article

Οι περιπέτειες του παππού "ζούζουνου" - παρουσίαση - εκδήλωση Junior τμημάτων προπαιδείας

Related Posts