Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Λάππα στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Λάππα στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαίρω ολόψυχα τις νέες και τους νέους του νομού μας για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κατακτώντας έναν από τους βασικούς στόχους της ζωής τους.

Ο αγώνας και οι κόποι τους, παρά τις φετινές δύσκολες συνθήκες, δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η είσοδο στο Πανεπιστήμιο μπορεί να είναι η πρώτη ευκαιρία των νέων μας προς την επιτυχία, σίγουρα όμως στην πορεία της ζωής, θα έλθουν και άλλες.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όλοι όσοι δεν έφεραν το προσδοκώμενο για αυτούς αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι κανένας αγώνας δεν είναι  χαμένος, και πως με επιμονή και υπομονή το όνειρο πραγματώνεται.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, που παρά τα προβλήματα της εκπαιδευτικής περιόδου, στάθηκαν ακούραστοι συνοδοιπόροι, αλλά και στους γονείς που συμμετείχαν υποστηρικτικά και σιωπηρά στις αγωνίες των παιδιών τους.

Εύχομαι στη Νέα Γενιά, δηλαδή στη Νεότητα, να συνεχίσει τον αγώνα της, για ένα φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Γιατί η Νεότητα είναι η ατμομηχανή της ιστορίας, Γιατί είναι η Άνοιξη της  ζωής, γιατί η Νεότητα θα αποτελέσει αύριο τους ταγούς της χώρας μας, Γιατί αυτή η Νέα Γενιά  θα πασχίσει να αποκαταστήσει το αληθινό πρόσωπο της Ελλάδας, και όχι αυτό που έχουν δημιουργήσει οι «ξένοι» γι αυτήν, όπως αξίωνε ο Ελύτης. Εμείς, που δεν καταφέραμε και τα καλύτερα για τη Νέα Γενιά, θα είμαστε πάντα δίπλα της, ειλικρινείς και τολμηροί αρωγοί στις αγωνίες της, είναι το λιγότερο που της οφείλουμε.

Εύχομαι σε όλους από καρδιάς καλή συνέχεια των σπουδών και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες, και χαλύβδινη θέληση και καρδιά για τους υπόλοιπους. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις.

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Total
0
Shares