Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου στο Νίκο Καραγιάννη

Στον αγαπητό συναγωνιστή Νίκο Καραγιάννη που ανέλαβε το σημαντικό καθήκον του Περιφερειακού Υπευθύνου της Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας για τη Θεσσαλία εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι ικανότητές του και η διάθεσή του για προσφορά στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη του πορεία.

Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μουζακίου θα είμαι στο πλευρό του, ώστε μέσα από την αγαστή μας συνεργασία να προωθήσουμε τις ιδέες και το πρόγραμμα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Ιδιαίτερα τώρα που δοκιμάζεται η χώρα μας και οι πολίτες από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιβεβλημένο όλοι μαζί να αγωνιστούμε ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει το συντομότερο στην κανονικότητα και η μόνη εγγύηση γι’ αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλοι μαζί, Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης, πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρόεδροι ΔΗΜΤΟ, στελέχη της Ν.Δ. και αγωνιστές της παράταξης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε η Νέα Δημοκρατία να έρθει στην κυβέρνηση, διότι ο τόπος μας δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς και ερασιτεχνισμούς.

Θανάσης Μπαλατσός

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Χαΐνηδες στον Μεσενικόλα το Σάββατο 6 Αυγούστου

Next Article

Το Πανηγύρι στο Μοσχόφυτο -Τιμήθηκε η Μνήμη του Προφήτη Ηλία