Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου στο 6ο ΓΕΛ Τρικάλων για πανελλήνια διάκριση σε διαγωνισμό τεχνολογίας

papastergiou dhmhtrhs

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου στο 6ο ΓΕΛ Τρικάλων για πανελλήνια διάκριση σε διαγωνισμό τεχνολογίας

Με το βλέμμα στο μέλλον και το ψηφιακό σχολικό περιβάλλον, το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τρικκαίων προς το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων. Η βράβευση ομάδας μαθητών/τριών στον πανελλήνιο διαγωνισμό Generation Next της Vodafone, με αντικείμενο εφαρμογή για συμπολίτες και επισκέπτες ΑμεΑ, έδωσε τη δυνατότητα στον κ. Παπαστεργίου να επισημάνει προς τον διευθυντή του σχολείου κ. Αρη Μυλωνά, ότι «Η τεχνολογία προχωρά, το σχολείο σας συνεχίζει μαζί της. Θερμά συγχαρητήρια για την πανελλήνια διάκριση στον διαγωνισμό Generation Next, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, για την ιδέα και την υλοποίησή της».

Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων:

«Το ψηφιακό μας μέλλον προϋποθέτει την τεχνολογία, αλλά είναι θέμα θέλησης και απόφασης το να ασχοληθούμε ενεργότερα και ουσιαστικότερα.
Κάτι που με χαρά διαπίστωσα ότι έγινε με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, διαμορφώνοντας ξανά το ψηφιακό σχολικό περιβάλλον με την οπτική του STEM».

Εξάλλου ο Δήμος Τρικκαίων με συνεχείς πρωτοβουλίες (κιτ ρομποτικής, Code Girls, διαγωνισμό ρομποτικής, 3D printers κ.α.) «χαίρεται να συμβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζοντας και υλοποιώντας σχετικές δράσεις», στην ψηφιακή ενίσχυση των σχολείων.

Ο κ. Παπαστεργίου, τέλος, επισημαίνει: «Θα ήθελα να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου στους μαθητές και τις μαθήτριες Μαρία Κωστάκη, Απόστολο Μηλιώτη, Κατερίνα Τεντολούρη και Βαγγέλη Τσίπρα και τους γονείς – κηδεμόνες τους, στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Δημήτρη Μπάνο, στον απόφοιτο του σχολείου Ραφαήλ Μπουλογεώργο, που, υπό την καθοδήγησή σας, συνέβαλαν στην υλοποίηση και βράβευσης αυτής της επιτυχημένης, ομαδικής προσπάθειας. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό το αντικείμενο αυτής της δράσης, καθώς καθίσταται ιδιαιτέρως χρήσιμο για συμπολίτες μας και επισκέπτες με αναπηρία ή γενικότερα εμποδιζόμενα άτομα».




Total
0
Shares
Previous Article
kathara Deftera

Καθαρά Δευτέρα: Με sms στο 13033 το πέταγμα του χαρταετού - Διευκρινήσεις Χαρδαλιά

Next Article
epidoma karta mixanima

Επίδομα 400 ευρώ για πάνω από 44.000 δικαιούχους